perjantai 4. marraskuuta 2022

"Suomalaiset valmistautuvat pakenemaan Venäjälle"

Suomen kansa voi paleltua kuoliaaksi ilman venäläistä energiaa, kertoo Venäjän viitoskanavan propagandisti Kosti Heiskanen. Hänen mukaansa suomalaiset valmistautuvat pakenemaan Venäjälle.

Heiskanen sanoo, että monet sähköä paljon kuluttavat ravintolat, kahvilat ja saunat ovat vararikon partaalla. Pattereiden lämpötilaa on laskettu jopa sairaaloissa. "Pakkaset ovat Suomessa yhtä kovia kuin Venäjällä ja ne voivat olla jopa kovempia kuin Siperiassa. Monet suomalaiset valmistautuvat jo siirtymään Pietariin ja Leningradin alueelle."

Heiskasen mielestä negatiivinen poliittinen ilmapiiri on yksi suomalaisten Venäjälle muuton syistä. Hän mainitsee esimerkkeinä pääministeri Sanna Mariniin liittyvät skandaalit, amerikkalaisten sotilaiden määrän lisääntymisen ja hallituksen valmiuden sijoittaa maahan Naton ydintutkikohtia. Propagandistin mukaan Suomi etsii vastakkainasettelua Venäjän kanssa.

"Toimittajaksi" itseään kutsuvan Heiskasen mukaan suomalaiset ovat yrittäneet jopa käydä Venäjällä ostamassa polttopuita, mutta EU on tämänkin kieltänyt. Tulevaisuudessa Suomi joutuu joka tapauksessa etsimään vuoropuhelua, koska se on riippuvainen venäläisestä sähköstä. Maiden välisen ystävyyden aikana Suomi oli etusijalla, käytti halpaa energiaa ja kehitti omaa talouttaan, tiivistää Heiskanen. Videoidensa taustojen perusteella hän asuu nykyään venäläisissä hotelleissa.

Aiemmin Heiskanen kertoi viitoskanavalle, että Suomessa suunnitellaan venäläisiä varten keskitysleirejä. Hänen puoleensa kääntyy paljon Venäjälle muuttoa suunnittelevia inkeriläisiä, joiden "elämä on Suomessa käynyt mahdottomaksi".

Twitterissä kysytään kumpi jäätyy ensin: Suomen kansa vai Kostin ruplatili?

Venäjän uutiset

1 kommentti:

  1. Paljonko ruplan kurssi on tänäpäivänä?Onko trolli liksat kohillaan?Vittu ammu ittes.

    VastaaPoista