maanantai 21. marraskuuta 2022

"Sokeat näkevät ja rammat kävelevät"

Jalaton laskuvarjosotilas hyppäsi pystyyn kuullessaan Vika Tsyganovan laulavan, kertoo bulevardilehti Ekspress-gazeta. Laulajan mukaan lääkärit todistavat hänen musiikkinsa ihmeitä tekevän voiman.

Russkaja vodka -hitistään muistettu Vika Tsyganova kiertää miehensä kanssa sotilassairaaloita kohottaakseen sotilaiden taisteluhenkeä. Eräässä sairaalassa havaittiin, että hänen lauluillaan on ihmeitä tekevä vaikutus: ne saavat jopa raajansa menettäneet sotilaat nousemaan ylös. Tsyganova kertoo asiasta NTV-kanavan "Uusia venäläissensaatioita" -ohjelmassa:

"Haavoittunut laskuvarjomies istui ilman jalkaa pyörätuolissa. Hän nousi ylös, tajuatko, yksinkertaisesti vain nousi ylös. Toinen sotilas istui eturivissä Himkin sairaalan konsertissa. Lauloin suoraan hänen silmiinsä, ja hän sanoi: on tapahtunut ihme, jalkaani lakkasi koskemasta. Hän sanoi: nyt laitan proteesin paikalleen ja lähden taistelemaan."

Tsyganovan mukaan sairaalassa paikalla ollut lääkäri vahvisti hänen teoriansa. Tohtori selitti, että voimakkaat tunteet lievittävät kipua. Laulaja sanoo haluavansa jatkaa haavoittuneille esiintymistä. Hän on lehden mukaan yksi niistä taiteilijoista, jotka "heti alusta asti omaksuivat isänmaallisen kannan ja tukivat Venäjän toimia". 

Venäjän propagandamedia kertoi aiemmin, että "puolustusministeriö kasvattaa haavoittuneille sotilaille uusia käsien ja jalkojen osia". Ehkäpä niin, mutta se että 59-vuotias Vika saa miesten "jäsenet" pystyyn, on kyllä suurempi ihme, toteaa Venäjän uutiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti