lauantai 26. marraskuuta 2022

Kadyrovin pojalla on 1,4 miljoonan dollarin kello

Tsetshenian johtajan Ramzan Kadyrovin 15-vuotiaalla pojalla Adamilla on 1,4 miljoonan dollarin arvoinen rannekello, kertoo verkkolehti The Moscow Times. Kelloon ovat kiinnittäneet huomiota vangitun oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyin kannattajat.

Arvokas kello Tshetshenian johtajan Ramzan Kadyrovin pojan ranteessa näkyy kamppailu-urheilija Abdurahman Dudajevin Instagramissa julkaisemassa valokuvassa. Audemars Piguet -merkkinen kello maksaa 1,4 miljoonaa dollaria eli noin 85 miljoonaa ruplaa. Adam Kadyrovilla on kuvassa myös 170 000 ruplan hintainen Louis Vuitton -laukku ja 30 000 ruplan Burberry-paita. Keskimääräinen kuukausipalkka Tshetsheniassa on 32 000 ruplaa.

Navalnyin tiimin jäljittämä Ramzan Kadyrovin kellokokoelma maksaa noin 500 miljoonaa ruplaa. Kelloista kallein on 187 miljoonan arvoinen sveitsiläinen Franck Muller Aeternitas Mega. Adamilla on aiemmin havaittu 3,7 miljoonan Rolex ja 30 miljoonan Richard Mille.

Ramzan Kadyrovilla ja hänen vaimollaan Mednillä on 14 lasta. Presidentti Putin myönsi Mednille marraskuussa "sankariäidin" arvonimen. 23-vuotias tytär Aishat toimii tasavallan kulttuuriministerinä. Alaikäisistä pojista vanhimmat ovat Kadyrovin mukaan osallistuneet Venäjän hyökkäyssotaan Ukrainassa.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti