torstai 10. marraskuuta 2022

"Rjazan on yhtä kaatopaikkaa, raunioita ja löyhkää"

Rjazanin kuvernööri on saanut kaupunkilaiset niskaansa luvattuaan auttaa Mariupolin jälleenrakentamisessa, kertoo Telegram-kanava Mozhem objasnit. Asukkaat haluavat, että virkamiehet kunnostavat ensin heidän oman kaupunkinsa, joka on "yhtä kaatopaikkaa, raunioita ja löyhkää".

Rjazanin alueen kuvernööri Pavel Malkov on kertonut sivullaan yhteisöpalvelu V kontaktessa, että alueen työntekijät osallistuvat tuhotun Mariupolin kunnostamiseen. Paikalliset asukkaat ovat käyneet Malkovin kimppuun kysyen, miksi kukaan ei kunnosta Rjazania ja sen ympäristöä samalla kun rahaa syydetään Ukrainaan.

Kommenteissa kysellään katujen kunnostamisesta ja talojen remontoinnista. Paikallisissa lehdissä kerrotaan säännöllisesti Rjazanin keskustan historiallisten rakennusten tuhoutumisesta. Kuvernöörin avustajat yrittävät selittää arvostelijoille, että Mariupolia on autettava, koska sen tilanne on vaikeampi ja siellä käydään sotaa. Yhteisöpalvelun käyttäjien mukaan sota on lopetettava ja sen jälkeen on ryhdyttävä rakentamaan.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti