perjantai 25. marraskuuta 2022

Ministerin poika söi sammakon

Venäjään kuuluvan Tshuvassian digikehitysministeri Kristina Mainina on eronnut virastaan, kertoo verkkolehti The Moscow Times. Ministerin kouluikäinen poika oli uhannut "tekevänsä jotakin" ja julkaissut videon, jossa hän puree pään irti sammakolta.

Telegram-kanava Bazan mukaan ministeri Maininan yhdeksäsluokkalainen poika Robert julkaisi sunnuntai-iltana viestin, jossa hän ilmoitti "tekevänsä pian jotain". Poika oli yrittänyt tahria kasvonsa vereen ja näytti videolla, miten hän syö raakaa lihaa ja puree irti sammakon pään.

Robertin viestit nähnyt luokkatoveri kertoi niistä äidilleen. Seuraavana päivänä tämä ilmoitti asiasta poliisille, joka teki kotietsinnän Maininien asunnossa. Pojalta löytyi muki, haarukka ja lusikka, joissa oli hakaristi ja muita natsisymboleja sekä kansallisbolshevikki Eduard Limonovin kirja.

Maininan mukaan hänen poikansa ei ole suunnitellut mitään ja yritti vain "kehuskella" epäonnistuneella tavalla. Kupin ja ruokailuvälineet vanhemmat olivat ostaneet "harvinaisuuksina" kirpputorilta. Poika on nyt väliaikaisesti erotettu koulusta ja psykologit työskentelevät hänen kanssaan. Entinen ministeri kehottaa pidättymään Robertin vainoamisesta, koska "heillä on nyt oikeasti vaikeaa".

Tshuvassian päämies Oleg Nikolajev tukee Maininan päätöstä ja valittelee "pätevän asiantuntijan" menetystä. Eropäätöksen perusteena on hänen mukaansa "Tshuvassian hallituksen maineen varjelu" ja "halu antaa enemmän aikaa pojalle ja perheelle".

Tällaisia ovat nykyään Venäjän uutiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti