sunnuntai 18. syyskuuta 2022

Huipputarkka ennustus Ukrainan antautumisesta

KGB:ssä työskennellyt meedio antaa "huipputarkan ennustuksen" Ukrainan tilanteesta, kertoo televisiokanava NTV. Selvännäkijä Ivan Fominin mukaan Ukrainassa sattuu syyskuussa jotain, joka muuttaa täysin tapahtumien kulun.

"Viimeisimmät tapahtumat pakottavat meidät pohtimaan vakavasti, onko nyt aika kaikkein päättäväisimmille toimille. Kiovan hallinto on jo kauan sitten siirtynyt avoimeen terroriin. Volodymyr Zelenskyi jatkaa maailman kiristämistä ydinkatastrofilla tulittaen Zaporizhzhjan ydinvoimalaa ja rauhallisia kaupunginosia. Kaikkea tätä katsoessa tekee mieli kysyä: kuinka kauan läntisten aseiden toimitukset Kiovan hallitukselle jatkuvat? Nämä kysymykset koskettavat ja huolestuttavat jokaista. Mutta kaikki eivät tiedä vastauksia. Salaisuuden verhoa raottaa KBG:n taistelumeedio, joka näkee tulevaisuuden yhtä hyvin kuin kuuluisa Vanga."

Fominin mukaan Venäjä alkaa lähitulevaisuudessa kukoistaa, tulee entistä kauniimmaksi, paremmin järjestetyksi ja täysin hyvinvoivaksi. Selvännäkijä ei nimeä tarkemmin odotettavissa olevaa käänteentekevää tapahtumaa, mutta NTV:n mukaan kyse on Zelenskyin antautumisesta. Meedio ennustaa sen tapahtuvan 17. päivänä syysk.... 

"#%&!!!" sanoo Venäjän uutiset.

6 kommenttia:

  1. Kääntäkää tämä horina 180 astetta eli ksakki ukrainalaisten demonisointi pätee venäläisiin
    .

    VastaaPoista
  2. Juu, ei ole antautumisen merkkejä ilmassa.

    VastaaPoista
  3. Saatanan ryssänpaskat

    VastaaPoista
  4. KGB:ssä meedio? No johan on toimintaa? Liekö Putin nähnyt unta, kun aloitti sodan.

    VastaaPoista
  5. Myös Hitlerin propagandakoneisto kehitteli propagandaansa kaikenlaisia meedioita antamaan Natsi-Saksalle positiivisia ennustuksia jos jonkinlaisen meedion toimesta silloin kun Kolmannen Valtakunnan loppu lähestyi 1945. Tällainen toiminta kuvastaa vain sitä kuinka epätoivoinen hallinto on kun se ei enää keksi uusia keinoja huijata omaa kansaansa valtuuttamaan hallintoa jatkamaan jo hävittyä sotaa.

    VastaaPoista
  6. Venäjä on maailman suurin terroristivaltio, joka pitää hajottaa perusteellisesti ja kaikki sen johtajat tuomita.

    VastaaPoista