sunnuntai 4. syyskuuta 2022

Medvedev uhkailee taas ydinsodalla

Mihail Gorbatshovin hautajaiset saivat entisen nukkepresidentin Dmitri Medvedevin muistelemaan Neuvostoliiton hajoamista ja uhkailemaan jälleen kerran ydinsodalla ja maailmanlopulla.

"Näen, miten valtameren takaiset analyytikot taas kirjoittavat vapisevin käsin kaikkien imperiumien kuoleman väistämättömyydestä. Monet läntiset poliitikonketkut puhuvat siitä kovaan ääneen. He sanovat, että Espanjan imperiumi on hajonnut, Englannin imperiumi on hajonnut, ja muutkin imperiumit ovat hävinneet. Mutta ei Venäjä, ei edes Neuvostoliiton kuoleman jälkeen. Se on muka huono asia. Siksi he yrittävät kaikin keinoin työntää maatamme kohti uutta hajoamiskierrosta käyttäen hyväkseen sotilaallista konfliktia Ukrainassa. He tekevät kaikkensa, jotta Venäjän valtiolliset insituutiot lakkaisivat olemasta. Yrittävät riistää maalta tehokkaan hallinnon, kuten kauan sitten vuonna 1991. Ja tämän seurauksena poistaa Venäjän poliittiselta kentältä."

"On selvää, että kaikki nämä ovat valtiomme hajoamisesta salaa haaveilevien anglosaksisten pervertikkojen likaisia unia. He miettivät, miten voisivat leikata ja repiä meidät pieniksi paloiksi. Mutta tällaiset yritykset ovat todellisuudessa hyvin vaarallisia. Niitä ei saa aliarvioida. Nämä haaveilijat jättävät tarkoituksella huomioimatta yksinkertaisen totuuden: ydinvallan väkivaltainen hajoaminen on aina shakkipeliä kuoleman kanssa, jossa tiedetään yhden siirron tarkkuudella, milloin tulee shakki ja matti. Ihmiskunnan tuomiopäivä." Kursiivi pikkumiehen.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti