sunnuntai 18. syyskuuta 2022

"Suomen talous on romahduksen partaalla"

Toimittajana itseään pitävän Kosti Heiskasen mukaan Suomen talous on venäläisiin kohdistettujen viisumirajoitusten takia "romahduksen partaalla", kertoo Kremliä lähellä oleva televisiokanava Pjatyi kanal. Maan talous on aikaisemmin pysynyt pystyssä "venäläisten matkailijoiden ansiosta".

Heiskasen mielestä suomalaiset poliitikot eivät ole kiinnostuneita maan taloudesta, mutta pian kansalaiset näkevät, miten se alkaa murentua pala palalta:

"Lähitulevaisuudessa näette, miten Suomen talous romahtaa pohjaan saakka, koska ilman venäläisiä turisteja maan alueet, varsinkin lähellä rajaa, tekevät yksinkertaisesti konkurssin. Pandemia ja nämä tapahtumat niittävät alas kaiken, mitä siellä on ollut. Venäläisten lisäksi siellä eivät käy ja jätä niin paljon rahaa minkään muun maan matkailijat."

Tilanteen seurauksena monet suomalaiset ovat Heiskasen mukaan jo pakenemassa pois maasta. Ihmiset ovat huolissaan ulkomaanpassien saamisesta. Aiemmin niitä ei ole EU:n alueella tarvittu, mutta nyt matkustusasiakirjoista on yhtäkkiä valtava kysyntä, vakuuttaa "toimittaja".

"Monet suomalaiset haluavat muuttaa pois Suomesta, koska siellä on nykyään mahdotonta asua. He valitsevat sellaisia maita kuin Serbia, Venäjä, Espanja, Portugali ja Latinalaisen Amerikan valtiot... He haluavat vain päästä ulos tästä hullujenhuoneesta." 

Heiskasen mielestä venäläisten ei kannata tulla Suomeen nöyryyttämään itseään. "Tarvitaan myötätuntoa, jotta voi katsella miten entinen Venäjän ystävämaa, jopa Suomen ja Neuvostoliiton välisen sodan jälkeen, joutuu täydelliseen talouskriisiin."

Suomalaiset poliitikot elävät Heiskasen mukaan "jonkinlaisessa sumussa, eivätkä näe mitä Ukrainassa ja Venäjällä tapahtuu. Suomen tiedotusvälineet jatkavat valehtelemista, ja se osoittaa, että asiat ovat todella huonosti." Suomalainen puolue Valta kuuluu kansalle on kuitenkin jo alkanut puolustaa venäläisiä ymmärtäen katastrofin väistämättömyyden, sanoo TV-kanavan haastattelema "asiantuntija".

Aiemmin Heiskanen kertoi Pjatyi kanalille, miten köyhyyden partaalla olevaa Suomea uhkaa hallitukseen tyytymättömien vallankumous. "Toimittaja" raportoi kanavalle säännöllisesti myös Suomessa rehottavasta "venäläisvihasta".

Venäjän uutiset

1 kommentti:

  1. Kun tämä Heiskanen tulee Suomeen on hänet heti pidätettävä ja SUPO:n tehtävä perusteellinen tutkinta nimikkeenä "Valtiopetos"

    VastaaPoista