perjantai 30. syyskuuta 2022

"Venäjän tiedustelu on ryhtynyt auttamaan sotilaita erikoisoperaatiossa"

Venäläiset propagandistit kylvävät kultahippuja: "Venäjän tiedustelupalvelu on ryhtynyt auttamaan sotilaita Ukrainan erikoisoperaatiossa", otsikoi uutissivusto Lenta.ru. Suomennetaan koko herkkupala:

"Venäjän ulkomaantiedustelu on alkanut hankkia tietoja, jotka auttavat venäläisiä sotilaita suorittamaan erikoisoperaatiota Ukrainassa. Tästä on ilmoittanut ulkomaantiedustelun johtaja Sergei Naryshkin, kirjoittaa Tass."

"Naryshkinin mukaan tiedustelupalvelun tarkoituksena on hankkia operatiivisia ja taktisia tietoja, joita tarvitaan voittoon 'taistelukentällä'. Hän huomautti lisäksi, että ulkomaantiedustelun tehtävä hankkia tietoja, jotka auttavat maan johtoa tekemään tärkeitä ulkopoliittisia päätöksiä, on edelleen ajankohtainen."

"Viraston päällikkö mainitsi esimerkkinä suuren isänmaallisen sodan, jolloin tiedustelija Kim Philby hankki Wermachtin Zitadelle-operaatiosta tietoja, jotka auttoivat puna-armeijan johtoa Kurskin taistelussa."

"Aikaisemmin 30. syyskuuta Naryshkin ilmoitti, että Venäjällä on aineistoa, joka viittaa lännen rooliin Venäjän Nord Stream -kaasuputkien räjähdyksissä. Hän kutsui tapausta kansainväliseksi terrori-iskuksi ja huomautti, että länsi pyrkii salaamaan sen todelliset järjestäjät ja toteuttajat."

Mitähän ihmettä Venäjän ulkomaantiedustelu on tehnyt Ukrainassa tähän saakka, päivittelee Venäjän uutiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti