tiistai 7. helmikuuta 2023

Yhdeksänvuotias hakattiin sinikeltaisen liukurin takia

Yhdeksänvuotias pahoinpideltiin pulkkamäessä, koska hänellä oli sinikeltainen liukuri, kertoo uutissivusto Bloknot. Pojan hakanneet lapset haukkuivat häntä "ukrainalaiseksi".

Tapaus sattui Kirovin alueen Nolinskin kaupungissa. Lapsijoukko hakkasi yhdeksänvuotiaan mustelmille, koska hänellä oli sinikeltainen puhallettava liukurengas. "Ukrainalaiseksi" haukutun pojan äiti kirjoitti asiasta paikalliseen uutisryhmään, minkä jälkeen lastensuojelu ja poliisi ottivat häneen yhteyttä. Joukon yllyttäjä on löydetty ja hänen vanhempiaan on puhuteltu.

Nettikeskustelijoiden mukaan kyseessä ovat "isänmaallisuuskasvatuksen" ensimmäiset tulokset, kertoo Telegram-kanava NeMoskva. Lapset saavat käyttäytymismallinsa kotoa, jossa vanhemmat katsovat väkivaltaan yllyttäviä tv-ohjelmia.

Venäjän viranomaiset ovat taistelleet Ukrainan lipun värejä vastaan hyökkäyssodan alusta lähtien. Kaliningradin lentokentän sinikeltainen logo muutettiin heti sinipunaiseksi, ja pihkovalaisnainen joutui maalaamaan uudelleen sinikeltaisen aitansa. Jakutskin stadionilla ongelma ratkaistiin poistamalla siniset istuimet. Aluksi aitoja ja hiekkalaatikoita maalasivat aikuiset, ja nyt taisteluun Ukrainan symboleita vastaan ovat liittyneet myös lapset.

Moskovassa syytettynä on nainen, joka pidätettiin metrossa hänen repussaan olleiden sinikeltaisten nauhojen ja sateenkaarenvärisen lehmän takia. Tuomion julistamista on jouduttu lykkäämään, koska poliisi oli toimittanut oikeuteen todisteeksi mustavalkoiset valokuvat.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti