maanantai 13. helmikuuta 2023

Propagandistin pojilla ei ole kiirettä sotimaan

Propagandisti Vladimir Solovjovin pojan Daniilin uusi kuva on herättänyt huomiota netissä, kertoo valkovenäläinen oppositiolehti Nasha niva. Meikatun 22-vuotiaan sanotaan olevan valmis malliksi Lontooseen, jota hänen isänsä käskee pommittamaan.

Daniil Solovjovin valokuva on osa Vladislav Lisovetsin kauneussalongin mainoskampanjaa. Salonki on suosittu venäläisen hienoston keskuudessa. Sen asiakkaisiin kuuluu muun muassa laulaja Kristina Orbkaite.

Propagandisti Solovjovilla on kahdeksan lasta, joista kaksi on kutsuntaikäisiä poikia. Daniil on hänen kolmannesta avioliitostaan malli Elga Seppin kanssa. Pojasta tiedetään vain, että hän on valmistunut arvostetusta Lomonosov-koulusta Moskovassa.

Enemmän tiedetään propagandistin ensimmäisessä avioliitossa syntyneestä 34-vuotiaasta Aleksandr Solovjovista. Hän on opiskellut Lontoossa ohjaajaksi ja kuvannut Venäjällä mainoksia muun muassa valtion omistamalle Sberbankille.

Venäjän televisiossa työskentelevä Vladimir Solovjov tunnetaan lausunnoistaan, joissa hän vaatii ohjusiskuja Euroopan pääkaupunkeihin ja tarvittaessa taktisten ydinaseiden käyttöä. Propagandistin mukaan Ukrainaan pitäisi lähettää venäläisiä varusmiehiä, mutta hänen pojillaan ei ilmeisesti ole kiirettä sotimaan.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti