sunnuntai 5. helmikuuta 2023

"Venäjä on ihmiskunnan tulevaisuuden kehto"

"Venäjä on ihmiskunnan tulevaisuuden kehto", julistaa näyttelijä Vladimir Mashkov Telegram-kanavallaan. Venäjän uutiset esittää Putinin propagandistin postauksen mahdollisimman uskollisena alkuperäistekstin tyylille:

"Me olemme VENÄLÄISIÄ! Ja riippumatta siitä, mitä Suuren Venäjän viholliset ja Isänmaan petturit sanovat, totuus on meidän puolellamme! Me olemme VENÄLÄISIÄ! Ja me taistelemme kaikkia vihollisia vastaan! Me olemme VENÄLÄISIÄ! Kun vihollinen tulee, me kokoonnumme kaikki yhdeksi nyrkiksi ja näytämme sille närhen munat! Venäjä on Suuri ja Mahtava Super-Ydinvalta!"

"Kehutut eurooppalaiset 'arvot' ovat vaipuneet unohduksiin! Anglo-Saksinen maailma halkeaa liitoksistaan! Länsi on lopullisesti mädäntynyt! Me olemme VENÄLÄISIÄ! Ja Venäjä on Maailman Pelastaja! Venäjä on ihmiskunnan tulevaisuuden kehto!"

"Vain Venäjä on seisonut, seisoo ja tulee seisomaan ikuisesti, pää korkealla pystyssä! Kunnia sinulle, oi Pyhä Venäjänmaa! Jumalan varjelemaa maa!"

Iltapäivällä ilmeisesti kalsarikännin päätteeksi lähetetyn vuodatuksen loppuun on liitetty animoitu Z-kirjain.

Mashkov on aiemmin puhunut alkoholismista venäläisten näyttelijöiden vitsauksena. Eikö puhelimeen saa vieläkään alkolukkoa, kysyy Venäjän uutiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti