torstai 23. helmikuuta 2023

"Amerikkalaiset haluavat paeta Venäjälle"

"Yhdysvaltalaiset Twitterin käyttäjät halusivat paeta Venäjälle Putinin puheen jälkeen", kertoo Moskovski komsomolets. Ilmeisesti RIA Novostin propagandamyllystä peräisin oleva "uutinen" ei ole mitenkään ainutlaatuinen, mutta Venäjän valtionmediaa hyvin kuvaava. Venäjän uutiset kääntää sen kokonaisuudessaan:

"Yhdysvaltalaiset Twitterin käyttäjät kommentoivat aktiivisesti Venäjän presidentin Vladimir Putinin puhetta liittokokoukselle. Erityisen vaikutuksen heihin tekivät sanat lännen toimista, perinteisten perheiden tuhoamisesta ja kansallisesta identiteetistä. Jotkut kirjoittavat, että 'on aika paeta Venäjälle'."

"'Vau, katsokaa miten alas valtiomme on vajonnut', kirjoittaa käyttäjä Angie. Hän lisää, ettei ollut koskaan uskonut olevansa samaa mieltä Venäjän johtajan kanssa."

"'Jos olisin kymmenen tai kaksikymmentä vuotta nuorempi, muuttaisin Venäjälle amerikkalaisena maahanmuuttajana', lisää toinen keskustelun osanottaja."

"Kolmas käyttäjä, jonka tunnus on Deplorable Dane, oli myös samaa mieltä Vladimir Putinin kanssa. Hän huomauttaa, että tämä on 'surullinen syytös korruptoitunutta hallitustamme vastaan'."

"Keskustelussa kuultiin lisäksi mielipiteitä, että Vladimir Putin on maailman ainoa johtaja, joka ymmärtää, mitä todella tapahtuu, ja että hän olisi parempi liittolainen kuin kaikki Nato-maat yhteensä."

Venäjän uutiset muisti taas suomen kielen opiskelijat, jotka aikoinaan kirjoittivat kaikki "lukijain kertomukset" suomalaisiin pornolehtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti