torstai 16. helmikuuta 2023

Koskettava maastamuuttotarina, eli Rikkaatkin itkevät

Altain aluepiirin kuvernöörin tytär muuttaa Yhdysvaltoihin, kertoo uutissivusto Mash. Venäjän hyökkäyssodan takia Galina kertoo "kadottaneen itsensä", mutta hänet pelasti amerikkalainen aviomies.

Altain aluepiirin kuvernöörin Viktor Tomenkon tytär kertoo Venäjällä kielletyssä Instagramissa tämän vuoden toistaiseksi koskettavimman maastamuuttotarinan. 

Galina Tilipman on paitsi tärkeän miehen tytär, myös menestyvä Insta-psykologi, jolla on juridinen koulutus. Ennen Venäjän hyökkäyssodan alkua hän työskenteli Moskovassa. Helmikuun 24. päivän jälkeen Galina ilmoitti kadottaneen itsensä ja matkusti kahdeksi kuukaudeksi Balille. Vastaanottoja oli vähemmän, tulot laskivat, ja hän päätti toistaiseksi lopettaa työnsä psykologina.

Kesä-lokakuussa Galina kävi Italiassa, Ranskassa ja Turkissa ja teki kävelyretkiä Kaliningradissa ja Altain vuoristossa. Mutta mikään ei tuntunut oikealta.

Galinan pelasti täydelliseltä hajoamiselta hänen aviomiehensä, Yhdysvaltojen ja Venäjän kansalainen Aleksandr Tilipman. Rakas oli aina vierellä, mutta syyskuussa kun liikekannallepano alkoi, hän matkusti Serbiaan. Galina päätti vähän myöhemmin muuttaa lopullisesti ulkomaille miehensä kotimaahan. Pari oli mennyt naimisiin Venäjällä syksyllä 2021. Tämän vuoksi vihkitodistuksen tunnustaminen kestää Amerikassa kauan. Galina halusi kiirehtiä, ja lokakuussa hän onnistui saamaan turistiviisumin.

Kaksi kuukautta myöhemmin Galinan isä lisättiin pakoteluetteloon "liikekannallepanon avustamisen takia". Suunnitelmat jäivät taas roikkumaan ilmaan. 

Nyt Galina myy kahdessa kerroksessa sijaitsevaa 207 neliön asuntoaan Mitshurinski-prospektilla Moskovassa. Sen hinta on noin 70 miljoonaa. Asunto rekisteröitiin tytön nimiin, kun hän oli 7-vuotias. Kauppa on melkein valmis - jäljellä on vain sen viimeistely.

Make Galina American again.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti