torstai 23. helmikuuta 2023

"Hyvästi, likainen Venäjä!"

Tihvinän piirihallinto onnitteli Ukrainassa kaatuneiden omaisia "isänmaan puolustajan päivänä", kertoo verkkolehti The Insider. Miehille ojennettiin vihollismaan yritysten partavaahtoa ja shampoota.

Tihvinän piirihallinnon V kontakte -sivun mukaan "tänään isänmaan puolustajan päivänä on oikein kunnioittaa paitsi sotilaitamme ja upseerejamme, myös heidän perheitään. Niitä, jotka uskovat ja odottavat kotona, jotka rukoilevat heidän puolestaan joka päivä ja hetki. Jotka rohkeasti ja kunnialla ovat kestäneet uutiset sankarien kuolemasta... Tänään paikallisen itsehallinnon edustajat onnittelivat sotilaallisessa erikoisoperaatiossa kuolleiden tihvinäläisten sukulaisia."

Viestiin on liitetty kuvia minkkiturkkiin ja helyhin pukeutuneista paikallishallinnon edustajista jakamassa lahjapakkauksia kaatuneiden omaisille. Pakkauksissa lukee "oikealle gentlemannille" ja niiden sisällä on amerikkalaisten Giletten partavaahtoa ja Head & Shouldersin shampoota.

Jälleen kerran muistuu mieleen Mihail Lermontovin runo: "Jää hyvästi, likainen Venäjä, orjien maa, herrojen maa. Hyvästi sinitakit (= santarmit) ja heidän pettämä kansa..."

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti