torstai 2. helmikuuta 2023

Miesstrippari joutui pakenemaan Jakutiasta

Nigerialainen miesstrippari on joutunut pakenemaan Jakutiasta, kertoo verkkolehti The Insider. Eläkeläiset tekivät Mister Skinistä ilmiannon ja paikallinen liikemies kutsui häntä "nekruksi".

Skiniin (!) kohdistunut vaino alkoi sen jälkeen, kun ryhmä eläkeläisiä oli valittanut hänestä viranomaisille. Heidän kirjeensä oli osoitettu Jakutskin kaupunginjohtajalle, poliisipäällikölle ja valtuutetuille. Ilmiannon syynä oli yökerhossa kuvattu video, jossa Skin tanssii stripteaseä ja jäljittelee naisen sukupuolielinten hyväilyä. Kampanjaan on liittynyt myös kaasuyhtiö Jakutgazpromin entinen johtaja, joka kutsuu Skiniä "nekruksi" ja sanoo, että Tshetsheniassa tältä olisi leikattu sukupuolielin irti.

"Video, joka mainostaa siveetöntä käytöstä ja irtosuhteita, on järkyttänyt ja loukannut ihmisiä", sanotaan eläkeläisten valituksessa. "Meitä alkuperäisasukkaita huolettaa, että laki ei voi suojella meitä tällaisilta ajattelemattomilta teoilta. Jos jatkossakin teeskentelemme, ettemme huomaa näitä perversioita, ja istumme kädet ristissä, niin eivätkö kaikki mahdolliset paheet, laiton prostituutio mukaan luettuna, leviä pitkin kaupunkia ja jakuuttikyliä?"

Telegram-kanava Mashin mukaan Jakutian viranomaiset aikovat syyttää Skiniä ilkivallasta. Hänet on ilmeisesti kutsuttu myös paikallishallintoon "keskustelua" varten, mutta mies ei ole sinne ilmestynyt. Skiniä uhkaa kummastakin sosiaalisessa mediassa julkaistusta videosta 15 päivän arestituomio.

Muukalaisviha on yksi nyky-Venäjän vakavista ongelmista, toteaa The Insider. Esimerkkinä mainitaan vuoden ensimmäisen pietarilaislapsen synnyttäneeseen tuvalaisnaiseen kohdistunut rasistinen lokavyöry, josta myös Venäjän uutiset on kirjoittanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti