sunnuntai 26. helmikuuta 2023

Esikoululaisille pidettiin sulkeiset

Tambovilaisessa lastentarhassa heiteltiin keiloilla "vihollisen panssarivaunuja", kertoo Telegram-kanava 7x7. Eri aselajeihin jaetut univormupukuiset esikoululaiset marssivat sulkeisissa ja esittivät isänmaallisia lauluja. Koskettava video pitäisi näkyä täällä.

Tambovin kaupungin Marjukka-päiväkodissa järjestettiin tällä viikolla isänmaallinen lastenmatinea. Toisen maailmansodan tyylisiin neuvostoarmeijan univormuihin puetut lapset marssivat ja tanssivat Venäjän lippujen kanssa, lauloivat ja lausuivat runoja sotilaista, tekivät kunniaa, tekeytyivät lentokoneiksi ja heittelivät improvisoiduilla kranaateilla vihollisen panssarivaunuja esittäviä kuvia. Kranaatteina käytettiin keiloja.

Matinean lisäksi tarhan johto piti lapsille sulkeiset ja lauluesitysten katselmuksen. Niihin osallistuivat esikoululaiset, jotka oli jaettu "jalkaväkeen", "lentäjiin", "laskuvarjomiehiin", "merimiehiin" ja "rajavartijoihin". Esitykset arvosteli poliisin everstiluutnantti.

Vanhemmille ryhmille kasvattajat järjestivät järjestivät "päivän armeijassa". Viestikilpailujen, tanssien ja laulujen jälkeen osallistujat sytyttivät nuotion ja lauloivat sen ääressä.

Television paikallisuutisten mukaan "lapset tekevät yhä kirjoitusvirheitä, mutta piirtävät huolellisesti sanat 'sota' ja 'voitto'". Pitkälliset harjoitukset ovat opettaneet heidät marssimaan ja pitämään lukua, "mistä on varmasti hyötyä koulussa". 

Lastentarhan johtaja kertoo sotilaille lähetetyistä lahjoista ja kirjeistä: "Jokainen paketti sisälsi ensimmäistä kertaa Uuden testamentin. Pienoiskokoisen Psalttarin voi laittaa sotilaspuvun taskuun taisteluhengen vahvistamiseksi ja Kaikkivaltiaan suojelun saamiseksi oikealla hetkellä."

"Erikoisoperaation onnistumisesta riippuu myös näiden lasten tulevaisuus, jotka tänään ylpeänä kokeilivat venäläistä sotilaspukua", muistuttavat tv-uutiset.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti