sunnuntai 2. lokakuuta 2022

Venäjällä on kadoksissa 1,5 miljoonaa asepukua

Duuman kansanedustaja Taka-Baikaliasta Andrei Guruljov ihmettelee, minne on kadonnut puolitoista miljoonaa asepukua, kertoo uutissivusto Taiga.info. Guruljov esittää kysymyksen Telegram-kanavallaan.

"Minulle on edelleen epäselvää, minne ovat kadonneet henkilöstön vastaanottopisteissä säilytetyt puolitoista miljoonaa asepukua. Mistä varustepula johtuu? Tätä ei kukaan yritäkään selittää!" toteaa Yhtenäistä Venäjää edustava reservin kenraaliluutnantti. Hänen mukaansa vastaanottopisteiden tulee alkaa valmistautua liikekannallepanon laajentumista varten.

Guruljovin mukaan armeijalla on vaikeuksia palautteen saamisessa. Ei riitä, että huollosta vastannut kenraali Bulgakov on siirretty toisiin tehtäviin, on kysyttävä miksi armeijaan kutsutut eivät saa varusteita. Kansanedustajan mukaan tilannetta ei voi muuttaa välittömästi, mutta Bulgakovin tilalle nimitetyn Mihail Mizintsevin täytyy pystyä siihen tulevaisuudessa.

Lymanin kaupungista vetäytymistä arvostellut Guruljov on aikaisemmin kiitellyt Venäjän armeijan harjoittamaa Harkovan infrastruktuurin tuhoamista. Hänen mukaansa kaupungin etupäässä venäjänkielisiltä asukkailta on vietävä sähkö, ruoka, vesi ja viemäröinti kostona Ukrainan armeijan vastahyökkäyksestä. 

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti