sunnuntai 2. lokakuuta 2022

"Vaimojen nalkutus ajaa miehet sotaan"

Vorkutan kaupunginjohtajan mukaan osa vapaaehtoisista lähtee sotimaan Ukrainaan nalkuttavien vaimojen takia, kertoo talouslehti RBK. Kaupunginjohtaja Jaroslav Shaposhnikov selostaa näkemyksiään V kontakte -tililleen lataamassa videossa.

"Noin kymmenen prosenttia vapaaehtoisista jotka menevät - en pelkää tätä sanaa - rintamalle, menevät siksi, että heidän vaimonsa ovat lievästi sanottuna tottuneet hyvään elämään", toteaa Shaposhnikov. Hän kertoo esimerkin raittiista hiilikaivostyöläisestä, jolla on kaksi lasta, mutta vaimolle ei riitä mikään.

"Vaimo nalkuttaa ja nalkuttaa, nalkuttaa ja nalkuttaa. Rakkaat naisemme, pitäkää huolta miehistänne. Jos aviomiehenne lähtevät rintamalle sen takia, etteivät tunne selustan tukea, ja heitä ei tueta selustassa, jos heitä arvostellaan takaapäin, niin se motivoi heitä lähtemään rintamalle", selittää kaupunginjohtaja Venäjän liikekannallepanoa. Hänen mukaansa naisten tehtävä on saada miehensä tuntemaan itsensä tarpeellisiksi, rakastetuiksi ja kaivatuiksi.

V kontaktessa Shaposhnikovia kehotetaan varomaan sanojaan, koska "vihollisemme eivät nuku". Hereillä ovat olleet RBK:n lisäksi ainakin Venäjän tärkeimmät uutissivustot ja lukuisat Telegram-kanavat. Komsomolskaja pravdan mukaan maan nopeimmin kuihtuvan kaupungin päällikkö kertoo sivuillaan, että Vorkutasta ei ole vielä kutsuttu ketään armeijaan. Kysymykseen, milloin ja montako ihmistä sotaan lähetetään, hän vastaa, että asukkaat "saavat tietää kaiken aikanaan".

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti