sunnuntai 9. lokakuuta 2022

"Koulun on valmistettava lapset sotaan"

Koululaiset eivät tarvitse seksuaalikasvatusta, vaan sotakoulutuksen alkeita, sanoo Venäjän duuman perheen, naisten ja lasten asiain komitean puheenjohtaja Nina Ostanina. Tällaisten kurssien ansiosta lapset eivät keräile miinoja kaduilta, vaan ovat "valmiita kaikkeen", kertoo uutissivusto Gazeta.ru.

Ostaninan mukaan sotakoulutus on palautettava koulujen oppiaineeksi, "jotta lapsemme osaisivat käsitellä aseita". Ammattisotilaiden on opetettava, että kaduilta ei pidä keräillä perhosmiinoja, ja että kaikenlaiset aseet ovat vaarallisia. Tyttöjen on osattava sairaanhoitajan työn alkeet, kuten neuvostoaikana. "Lastemme täytyy olla valmiita kaikkeen", sanoo duuman edustaja.

Ostanina uskoo, että rauhaan tottuneet venäläislapset joutuvat elämään vielä pitkään poikkeusolosuhteissa tai jopa sotatilassa. "Katsokaa miten puolustuskyvyttömiä rauhanomaiseen elämään tottuneet lapset ovat. Lapsi kävelee kadulla, poimii perhosmiinan, joka räjähtää, ja niin ei ole enää lasta, hänen kätensä on revennyt irti. Lapset täytyy valmistaa tähän. Koulussa ei tarvita seksuaalikasvatusta. Poikien on oltava miehiä ja naisten oikeita naisia, jotka ovat aina valmiina auttamaan heitä", sanoo kansanedustaja.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti