perjantai 7. lokakuuta 2022

Putin sai lahjaksi traktorin, meloneja ja henkilönpalvontaa

Putinin syntymäpäivää vietettiin tänä vuonna tavanomaista juhlavammin, kertoo uutissivusto Medialeaks. Patriottisesti suuntautuneet venäläiset järjestivät presidentin 70-vuotispäivänä tempauksia eri puolilla maata.

Hanti-Mansian Jugorskin kaupungissa lastentarhalaiset lauloivat ja tanssivat tervehdyksensä presidentin kuvan edessä. Naisliike Katjushan jäsenet poseerasivat vehnän tähkistä tehdyissä kruunuissa ja kiittivät Putinia "täydellisestä elintarviketurvallisuudesta". 

Pietarissa ja Moskovassa Putin-nuoret kerääntyivät aukioille kirjaimiksi muodostaen tekstin "Putin on presidenttimme". He kantoivat "Venäjän arvoja heijastavia kylttejä", joissa luki muun muassa "Yhtenäisyys", "Usko", "Johtaja", "Perhe", "Kansa", "Uskollisuus", "Voima" ja "Kunnia". Yhtenäisen Venäjän nuorisoliike kiitti suurta johtajaa kaikesta, mitä hän tehnyt maansa ja kansansa hyväksi:

"Kiitos siitä, että historiaamme ei voida kirjoittaa uudelleen, kiitos mahdollisuudesta pelastaa miljoonia ihmishenkiä, kiitos siitä että pienet kansat tuntevat olevansa osa valtavaa maata, kiitos mahdollisuudesta löytää tutkimattomia lakeuksia, terveestä hengestä sekä kulttuuri- ja perhearvojen säilyttämisestä. Kiitos rauhasta Kaukasiassa ja siitä että Krim on palannut kotisatamaansa, kiitos Donbassista."

Volontjorskaja rota -järjestön aktivistit ilmaisivat presidentille kiitollisuutensa "vaikeista mutta välttämättömistä päätöksistä":

"Te olette Venäjän tuki. Olette se henkilö, jonka ansiosta Maamme on tänään olemassa! Vladimir Vladimirovitsh, me rakastamme Teitä Rehellisydestä, Viisaudesta, Urheudesta, Uskollisuudesta, Lujuudesta, Rohkeudesta, Päättäväisyydestä!"

Lisää onnitteluja tarjoaa valtion uutistoimisto Regnum. Valko-Venäjän Lukashenko lahjoitti Putinille Belarus-traktorin ja Tadzhikistanin Rahmon meloni- ja arbuusipyramidit.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti