keskiviikko 22. maaliskuuta 2023

Nuoriso ei jaa Venäjän ihanteita

Venäläisnuoret asettavat omat etunsa valtion edelle, kertoo verkkolehti Bloknot. Tutkimuslaitos Vtsiomin johtajan mukaan syynä on se, että nuoret katsovat liian vähän televisiota.

Venäjän yleisen mielipiteen tutkimuskeskus Vtsiomin johtaja Valeri Fjodorov valittaa, että nuoret venäläiset asettavat henkilökohtaisen hyvinvointinsa isänmaan etujen edelle. Hän kehottaa nuoria katsomaan enemmän televisiota, koska "juuri se kasvattaa ihmisissä isänmaallisuutta".

Fjodorovin mukaan 18-24-vuotiaat venäläiset ovat "ongelmallisin" ikäryhmä suhtautumisessa Venäjän hyökkäyssotaan Ukrainassa. He eivät katso televisiota, jossa "kaikki näytetään valmiiksi pureskeltuna". Nuoriso ei jaa näitä "ihanteita", se kannattaa yksilöllisyyttä.

Vtsiomin johtajan mukaan kun nuori joutuu tekemään valinnan itsensä ja Venäjän välillä, hän valitsee usein oman etunsa. Iäkkäistä kaikki valitsevat isänmaan ja keski-ikäisistä suurin osa. "Mutta tämä sukupolvi valitsee, anteeksi vain, itsensä. Se ei ole mukana maan pelastamisessa, vaan pyrkii pelastamaan itsensä. Siksi meidän nuorisomme on kaikkein suurin ongelma erikoisoperaatioon suhtautumisen kannalta", sanoo Fjodorov.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti