torstai 5. tammikuuta 2023

Kaupungin työntekijät testasivat sillan kestävyyttä

Dedovskin kaupungin opettajat ja kulttuurityöntekijät vietiin kesken työpäivän testaamaan rakenteilla olevan sillan kestävyyttä, kertoo Telegram-kanava Sota. Koekaniinit punnittiin, ja rakentajat vakuuttivat heille, että "mitään ei tapahdu, silta kestää".

Koulujen ja lastentarhojen opettajat, rehtorit, kerhojen vetäjät ja muut kulttuurityöntekijät lastattiin 30. joulukuuta linja-autoon ja vietiin kolmeksikymmeneksi minuutiksi rautatien ylittävälle kävelysillalle. Määräyksen oli antanut Moskovan alueen Dedovskin kaupunginjohtaja Tatjana Vitusheva. Siltaa on rakennettu viime kesästä lähtien, mutta sen joulukuuksi luvatusta käyttöön otosta ei ole vielä ilmoitettu.

Somealustalla kokeilua kuvailtiin "nokkelaksi tekniseksi ratkaisuksi" ja päiviteltiin sitä, että suuret satiirikot Saltykov-Shtshedrin ja Gogol ovat kuolleet liian aikaisin. Eräs koekaniineista "oli vähällä pudota sillalta suuttumuksesta". Kansalaisaktivisti Vladimir Vasilenko on tehnyt asiasta valituksen.

Tähän saakka julkisalojen työntekijöiden tehtäviin on kuulunut muun muassa toimia yleisönä erilaisissa vallanpitäjiä ja Venäjän hyökkäyssotaa tukevissa joukkokokouksissa, muistuttaa Venäjän uutiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti