tiistai 10. tammikuuta 2023

Hautaustoimisto mainostaa Venäjän hyökkäyssotaa

Moskovan suurin hautausyritys Ritual alkaa mainostaa Venäjän hyökkäyssotaa Ukrainassa, kertoo Telegram-kanava Vjorstka. Suunnitellun propagandakampanjan hinta on 13,1 miljoonaa ruplaa.

Moskovan kaupunginhallituksen omistama Ritual on hautausalan markkinajohtaja kaupungissa ja sen lähiympäristössä. Yhtiö on aiemminkin ollut tunnettu mainoskampanjoistaan ja somekanavistaan, mutta nyt teemaksi on valittu Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa. Noin 175 000 eurolla aiotaan hankkia postauksia V kontaktessa, Odnoklassnikissa ja Telegramissa sekä juttuja tiedotusvälineissä.

Kampanjasta tulee "siisti", kertoo Ritualiin yhteyttä pitävä kaupunginhallituksen työntekijä: "Puhumme suuren isänmaallisen sodan sotilaiden hautapaikoista ja siirrymme sujuvasti erikoisoperaatioon. Tässä on tärkeää olla varovainen, aiheessa on paljon negatiivisuutta, mutta luulen, että tulemme puhumaan sotilasoperaation sankareista, jostain sellaisesta." Vjorstkan keskustelukumppanin mukaan erikoisoperaation aiheelle on "kysyntää", ja Ritualin somekanavat, joissa asiaa ei ole käsitelty, näyttävät "valkeilta variksilta" Venäjän massiivisen propagandakampanjan rinnalla. Sotaan liittyvät postaukset sovitaan tarkkaan Moskovan viranomaisten kanssa, hän korostaa.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti