sunnuntai 4. joulukuuta 2022

"Ukraina korvaa tappioitaan kloonaamalla"

Ukrainan armeija korvaa miehistötappioitaan kloonaamalla sotilaita, kertoo uutissivusto Lenta.ru. Tällaisen selityksen on uutistoimisto RIA Novostille antanut venäläinen tiedustelija Novoselivskessa Luhanskin alueella.

Venäläissotilaan mukaan Ukrainan armeija kärsii suuria miehistötappioita: "Venäläiset voivat haavoittaa illalla kymmenkuntaa ukrainalaissotilasta ja tappaa kolme, mutta seuraavana aamuna vihollisella on asemissaan sama määrä sotilaita". Näin tapahtuu päivästä toiseen, hän toteaa. Tiedustelija sanoo, että "tuntuu siltä, kuin heitä tuotaisiin sinne tukuittain, aivan kuin heitä kloonattaisiin jossain".

Aiemmin Lenta kertoi, että Venäjän asevoimien tappiot ovat Luhanskin alueella "minimaaliset". Ilmeisestikin saman lähteen mukaan "eteneminen on ollut hidasta, mutta taitavaa, ja jokaisesta sotilaasta on pidetty huolta". Hän lisää, että "sotilaiden moraali on korkea, ja he rynnivät eteenpäin".

RIA Novosti on loputon mielipuolisen huumorin lähde, toteaa Venäjän uutiset. Valitettavasti se on estänyt pääsyn sivuilleen Suomesta, joten linkit täytyy hakea Internet Archiven kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti