perjantai 23. joulukuuta 2022

Kaupunginjohtajan poika teki väärän asuvalinnan

Angarskin kaupunginjohtajan poika on joutunut keskelle p#¤%&myrskyä tehtyään väärän asuvalinnan, kertoo uutissivusto Podjom. Hän lupaa hyvittää "syntinsä" lähtemällä rintamalle.

Irkutskin alueella sijaitsevan Angarskin kaupunginjohtajan Sergei Petrovin poika Aleksandr nähtiin hiljattain Baikalskin laskettelukeskuksessa yllään T-paita, jossa on Ukrainan lippu. Aleksandr joutui paidan takia keskelle somemyrskyä, jossa häntä syytettiin jopa maanpetturuudesta.

"15 eri rakennusfirman johtajana" työskentelevä 39-vuotias Aleksandr kertoo, että paita oli ollut kauan hänen matkakassissaan. Laskettelun jälkeen hän puki sen varapaitana päälleen "ilman pahaa tarkoitusta". Nyttemmin vaatekappale on heitetty roskakoriin.

Kaupunginjohtajan mukaan Aleksandr päätti lähteä rintamalle "pestäkseen itsensä tästä p#¤%&sta". Isä antoi hänelle kutsuntatoimiston puhelinnumeron, mutta arvelee poikansa olevan enemmän hyödyksi nykyisessä toimessaan. Aleksandr ei ole käynyt armeijaa, "koska hän on saanut korkeakoulutuksen". Isän mukaan hänen poikansa on antanut yli miljoona ruplaa "sotilaallisen erikoisoperaation tarkoituksiin". 

Kaupunginjohtaja Petrov ilmoitti myöhemmin, että Aleksandr "lähtee huomenna Luhanskin kansantasavaltaan". Hän ei täsmentänyt, mikä on vierailun tarkoitus.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti