maanantai 19. joulukuuta 2022

"Teloitettava leikkaamalla pää irti"

Telegram-kanava 7x7 alkaa esitellä Venäjän alueiden päämiehiä. Puheillaan ja teoillaan he saavat ihmiset tuntemaan noloutta ja myötähäpeää. Kanava on valinnut viisi ehdokasta Venäjän oudoimmin käyttätyväksi kuvernööriksi ja ehdottaa lukijoitaan valitsemaan heistä voittajan. Ensimmäisenä esittelyvuorossa on Belgorodin alueen kuvernööri Vjatsheslav Gladkov.

  • Kuka? Gladkov on johtanut aluetta vuodesta 2021. Aktiivisen vaalikampanjansa ansiosta hänestä tuli Instagram-ilmiö, ja sodan aikana häntä on siteerattu Telegramissa enemmän kuin Tshetshenian Ramzan Kadyrovia.
  • Sanoi. Kuvernööri on haaveillut, että naapurissa sijaitsevasta ukrainalaisesta Harkovan miljoonakaupungista tulisi Belgorodin esikaupunki. Kommentoidessaan venäläissotilaan kuolemaa Ukrainassa Gladkov sanoi, että tämä "kuoli omassa rakkaassa panssariajoneuvossaan". Kuvernööri on kutsunut Belgorodin alueella tapahtuneita räjähdyksiä "paukahduksiksi" ja "välikohtauksiksi", mistä hän on saanut somessa kutsumanimen "Hlopkov".
  • Ehdotti vitsinä, että rakennusministeriltä leikattaisiin pää irti kohteiden viivästymisen takia.
  • Teki. Jakoi hampurilaisia ja vesimeloneja Krimillä. Lahjoitti Putinille suklaalevyn "isänmaallisen" belgorodilaispoika Ljoshan kuvalla ja perusti Z-radion.

Huomenna kanavalla on uusi ehdokas. Venäjän uutiset kannattaa jo nyt Komin päämiestä Vladimir Uibaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti