perjantai 26. elokuuta 2022

Seksiä vai putkitöitä?

12- ja 13-vuotiaat lapset olivat kävelelemässä kadulla, kun he näkivät vastapäisen talon ikkunassa kaksi alastonta miestä harrastamassa seksiä. Yksi lapsista ilmoitti asiasta äidilleen, joka puolestaan kääntyi poliisin puoleen. Toinen miehistä pidätettiin heti ja toinen tuli itse myöhemmin poliisiasemalle. Heitä syytetään "väkivaltaisista seksuaalisista teoista alle 14-vuotiasta henkilöä kohtaan", kertoo uutissivusto BMF.

Vähän yli 20-vuotiaat miehet kiistävät homostelun. Heidän mukaansa kylpyhuoneessa oli haljennut putki, ja he riisuivat sen korjaamista varten vaatteensa, jotta ne eivät kastuisi. Rikostutkintaa ja tuomioistuinta selitys ei vakuuttanut, vaan miehet lähetettiin tutkintavankilaan odottamaan oikeudenkäyntiä.

Asianajajan mielestä rikoksen tunnusmerkit eivät täyty, ja miehet voidaan tuomita vain 15 vuorokaudeksi julkisen rauhan häiritsemisestä. Myös lasten vanhemmat totesivat syytetyt tapaamisessa "kunnon pojiksi". He eivät arvanneet, että "asia menee näin pitkälle", ja lisäsivät, että varsinaista seksiä kukaan ei ollut nähnyt.

Toisen juristin mukaan puolusteluilla ei ole enää merkitystä, koska juttu on yleisen syyttäjän käsissä. Jos miehet todetaan syyllisiksi, heitä odottaa 12-20 vuoden vankeustuomio.

"Sotilaallinen erikoisoperaatio Ukrainassa" tarjoaa varmaan paremmat olosuhteet röörien rassailuun, kommentoi Venäjän uutiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti