keskiviikko 24. elokuuta 2022

Putinin tiedottajan vaimo lomalla Kreikassa

Putinin tiedottajan Dmitri Peskovin vaimo Tatjana Navka on ilahduttanut venäläisiä lomakuvillaan ja videolla Kreikasta, kertoo Medialeaks-sivusto. Venäjällä kielletyssä Instagramissa julkaisemallaan videolla 47-vuotias entinen taitoluistelija tanssii ja särkee lautasia kreikkalaisessa ravintolassa. Navka on sittemmin poistanut videon, mutta se on jäänyt elämään Internetissä. "Lautasten rikkominen on osa yöelämää Kreikassa. Minulle se on eräänlainen hupinumero. Entä mitä te ajattelette?" kysyy Euroopan unionin pakotelistalle asetettu öinen juhlija. 

Venäläisten netinkäyttäjien mukaan EU-johtajien pitäisi harkita kovempia pakotteita vallanpitäjien lähipiirille: "Peskovin vaimo saa rauhassa lentää Venäjältä yksityiskoneella, mutta tavallisten venäläisten on palattava Venäjälle. Eurooppalaiset poliitikot, ottakaa päänne ja pankaa se paikalleen."

Afinskije novosti -nettilehti kertoo, että kreikkalaiset viranomaiset kieltävät Navkan olleen Kreikassa. Heidän mukaansa kuvat on tehty toisessa maassa. Erään tiedon mukaan Navka oli lomalla Turkissa ja kävi sieltä laivaretkellä Kreikassa.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti