tiistai 23. elokuuta 2022

Natalia Gullsten kertoo, miten pakotteet ovat iskeneet Suomen kansaan

Vapauden liiton eduskuntavaaliehdokas Natalia Gullsten kertoo Kremliä lähellä olevan Natsionalnaja Media Gruppa -yhtiön uutissivustolle, miten Venäjän vastaiset pakotteet "ovat iskeneet Suomen kansaan".

Gullstenin mukaan elintarvikkeiden, polttoaineen ja sähkön hinnat ovat Suomessa jo kolminkertaistuneet, ja myös työttömyys on vakava ongelma. Hän on huolissaan siitä, miten suomalaiset lämmittävät talvella kotejansa, kun sähkölaskut kasvavat vielä enemmän. "Pakotteet on tehty Venäjää vastaan, mutta miksi oma kansa kärsii?" kysyy Gullsten.

Gullsten toteaa, että Itä-Suomi on aina elänyt venäläisten matkailijoiden kustannuksella. Koronarajoitusten poistamisen jälkeen Lappeenrannan ja Kotkan kaltaiset rajakaupungit alkoivat elpyä, mutta uudet matkustusrajoitukset vaikuttavat niihin kielteisesti.

"Luulen, että suomalaiset ovat kärsivällistä väkeä. He ovat kaikki samanlaisia ja luottavat kovasti hallitukseensa, mutta maahantulorajoitukset iskevät kovasti Lappeenrantaan, Kotkaan ja muihin raja-alueisiin. Kotkassa on jo kauan ollut ongelmia työttömyyden kanssa. Siellä oli aikaisemmin satama, mutta Laukaansuun rakentamisen jälkeen rahti kulkee suoraan Venäjälle. Siihen vielä lisäksi pandemia ja matkailijoiden puuttuminen: kaikki tämä ei voi olla vaikuttamatta", toteaa "suomalainen poliitikko", kuten uutissivusto sanoo.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti