keskiviikko 5. huhtikuuta 2023

Duumassa vaaditaan "kansanvihollisten" teloittamista

Venäjän duuman jäsen Andrei Guruljov kannattaa "kansanvihollisten" teloittamista, kertoo verkkolehti The Moscow Times. Hän ehdottaa myös heidän lähettämistään loppuiäksi vankileireille.

Yhtenäistä Venäjää duumassa edustava Andrei Guruljov on vaatinut "kansanvihollisen" käsitteen palauttamista propagandisti Vladimir Solovjovin televisio-ohjelmassa. Neuvostoliitossa "kansanvihollisia" ammuttiin joukoittain ja heidän perheensä lähetettiin vankileireille.

Guruljov ehdottaa paluuta teloituksiin todeten, että "ampuminen olisi varmaan hyvä". Hän kannattaa myös "kansanvihollisten" lähettämistä vankileireille "heiluttamaan loppuiäkseen hakkua Magadanin rautatielle ilman oikeutta armahdukseen". Edustajan mukaan tällaisia ihmisiä voitaisiin näyttää televisiossa: "He mätänevät sinne rautatielle ja heidät haudataan sen alle".

Duuman toinen edustaja Dmitri Gusev ehdotti eilen "tutkimaan kaikki" Venäjälle palaavat ja ottamaan selvää, mikä on heidän "tehtävänsä". Hänen mielestään Venäjältä paenneet koulutetaan ulkomailla "taistelijoiksi ja kamikazeiksi", jotka palaavat maahan suorittamaan länsimaisten "ohjaajiensa" antamia tehtäviä.

Twitterissä kehotetaan muistuttamaan duuman edustajia siitä, miten Neuvostoliitossa yleensä kävi niille, jotka eniten vaativat teloituksia.

Venäjän uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti